Aquatherm

AQUATHERM je linija proizvoda napravljena sa termalnom vodom iz Salies-de-Bearn, izvora u francuskim Pirinejima. Aquatherm tretman Recovery O2, španske kompanije Skeyndor, predstavlja kozmetoterapijski pristup gde redovnim profesionalnim tretmanima nestaje osetljivost kože, vraćajući balans epidermalnom metabolizmu i uspostavljajući ponovo funkciju barijere, da bi zaštitila kožu od štetnih spoljašnjih uticaja.
Aktivni sastojci su izabrani na osnovu svoje visoke tolerancije i zato što povećavaju komfor kože pomažući joj u smanjivanju i eliminisanju iritacija, crvenila i dehidratacije.
Na početku tretmana nakon pripreme kože radi se enzimski i ultrazvučni piling kože, posle koga sledi relaksirajuća masaža lica, vrata i dekoltea. Aktivni koncentrati za dubinsku hidrataciju i obnavljanje unose se putem ultrazvučne špatule.
Svi proizvodi su usmereni na aktivnu hidrataciju uz istovremenu regeneraciju.
Celokupan tretman je veoma prijatan, a rezultati po tretmanu se odmah vide i osećaju. Mekoća, glatkoća, punoća i svežina samo su neki od prvih reakcija, a efekti stimulacije ćelijskog obnavljanja tek predstoje.

Predlaže se 6-8 vezanih tretmana, 1x nedeljno.

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

I accept the Privacy Policy