Jednostavno, vi želite da vas neko vodi kroz trening. Da vam pokazuje vežbe, da vam govori broj ponavljanja, intezitet, trajanje pauze… Želite da se prepustite nekome, ko će kreirati vaš program vežbanja i biti uvek prisutan da vas bodri i motiviše. U tom slučaju, personalni trening je prava opcija za vas.
Šta je to personalni trening?
Personalni trening predstavlja posebno planiranu i programiranu fizičku aktivnost, koju u skladu sa vašim ciljevima i trenutnim sposobnostima, kreira vaš personalni trener. Personalni trening je namenjen svim vežbačima kojima je potrebna podrška, saveti, vođstvo i motivacija na putu ka dostizanju željenog cilja.
Zašto rad sa personalnim trenerom?
Svi naši personalni treneri su kvalifikovani stručnjaci iz oblasti fizičke kulture, koji imaju znanje i iskustvo o trenažnom procesu. Oni kreiraju i sprovode, zajedno sa vama, specifičan i individualno prilagođen program vežbanja. Takođe, vode računa o svakom detalju tokom treninga, pravilnoj tehnici izvođenja pokreta, izboru odgovarajućih vežbi u skladu sa vašim ciljevima i mogućnostima, načinu čuvanja od povreda, važnosti vežbanja za psihofizičko blagostanje i svemu što želite i morate da znate o fizičkoj aktivnosti i njenim pozitivnim efektima na vaš organizam. Sve naše trenere odlikuje profesionalani pristup vežbaču, počev od uvodnog testiranja, izrade plana treninga, do saveta u vezi zdrave ishrane, naravno, sve u cilju postizanja što boljih rezultata.
Ukoliko niste sigurni kako pravilno da vežbate ili jednostavno želite kvalitetan rad i nekoga ko vas svakodnevno motiviše da istrajete, onda se prepustite našim trenerima i uverite se kako je lako napredovati i ostvariti ciljeve kada neko kompetentan vodi računa o vama.