POGLEDAJ NAŠE REZULTATE

INOVATIVNA METODA

Shockwave (šokvejv) terapija akustičnim talasima, predstavlja inovativnu metodu u lečenju celulita.Terapija  koristi kinetičku energiju, koja se posebnom tehnologijom pretvara u akustični talas velikog pritiska i na taj način se tretiraju dva najveća uzroka za pojavu celulita kod žena: fibrozu vezivnog tkiva oko koje se gomilaju masne naslage i protruziju masnoće u donje slojeve dermisa.

EFIKASNO I BEZBOLNO

Shockwave  talas podstiče proizvodnju kolagena, a time dolazi do opuštanja i razbijana stvrdnutih vlakana što vraća glatkoću koži i daje joj zategnuiji izgled, a ujedno se oslobađaju začepljene masti, voda i toksini. Ovaj proces stimuliše nerve i povećava protok krvi u tretiranim oblastima, što proizvodi sveže i deblje lance kolagena koji kožu čine dodatno zategnutijom i glatkom. Akustični talasi ujedno ojačavaju kožu, koja tako ojačana, ne dozvoljava celulitu da prodre u nju i stvori onaj dobro poznati efekat narandžine kore. Svojom sposobnošću da utiče na dva glavna uzroka nastanka celulita

ZADOVOLJNI KLIJENTI

Naša iskustva su pokazala veliku učinkovitost ove terapije u borbi sa tvrdokornim celulitom, kao i fenomenalne rezultate kada je zategnutost kože u pitanju. Već nakon par tretmana klijenti su primećivali poboljšanje stanja tretirane regije. 
Potrebno je oko 6-12 tretmana za dugotrajnije rezultate ili kombinacija shokcwave terapije sa drugim oblicima anticelulit tretmana koje terapeut preporuči. 

Naši klijenti su naša reklama!

ZAKAŽI KONSULTACIJE

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *