Shockwave anticelulit tretmani

Ova najnovija tehnologija sa visokom učinkovitošću i odmah vidljivim rezultatima najbolja je neinvazivna anticelulit terapija na tržištu.

KAKO RADI SHOCKWAVE

Anticelulit terapija akustičnim talasima, engleskim Shockwave terapeutskim aparatom, koristi kinetičku energiju, koja se posebnom tehnologijom pretvara u akustični talas velikog pritiska, za tretiranje dva najveća uzroka za pojavu celulita kod žena: fibrozu vezivnog tkiva oko koje se gomilaju masne naslage i protruziju masnoće u donje slojeve dermisa.

POSTUPAK

Tretmani se rade 1-2 puta nedeljno, najbolje u kombinaciji sa ručnim anticelulit masažama i tretmanima. Terapija se radi posebno za svaku regiju: stomak, bokovi, glutealna regija, zadnja loža natkolenica, prednja loža natkolenica, zadnja loža potkolenica, zadnja loža nadlaktica. U jednoj seansi potrebno je uraditi 4-6 tretmana.

ISKUSTVO

Naučno dokazana i klinički testirana, anticelulit terapija akustičnim talasima efikasno uklanja celulit i poboljšava elastičnost kože, kroz neinvazivni, bezbolan i komforan postupak.