Nutricionista

Dobrog zdravlja bez pravilne ishrane nema i to je stav sa kojim se slažu svi. No, ono o čemu se retko razmišlja je da ne postoji “univerzalni” jelovnik koji kod svakog daje iste rezultate.

Svi smo individue sa različitim potrebama i često lošim navikama koje se teško koriguju bez stručne pomoći. Upravo sa idejom da se svakom korisniku usluga našeg multifunkcionalnog centra na gradskom bazenu maksimalno posvetimo, u okviru Med Spa Centra funkcioniše i nutricionističko savetovalište koje vodi licencirani nutricionista.

Naš stručnjak iz oblasti ishrane je na raspolaganju svakom klijentu koji želi da svom organizmu vrati prirodni balans, reši problem suvišnih kilograma, ili jednostavno bude srećniji i zadovoljniji svojom slikom u ogledalu. Prilikom prvog susreta, sa korisnicima usluge se vodi iscrpan razgovor o trenutnom načinu ishrane, a zatim se izvode različita merenja telesne mase, visine, obima. Nakon uvida u kompletu sliku, naš stručnjak će vam odrediti jelovnik i vrstu fizičke aktivnosti koja najviše odgovara vašem trenutnom stanju i zadatom cilju. Kontrole, preko kojih se prati napredak se zakazuju i organizuju u dogovoru sa klijentom.

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

I accept the Privacy Policy