Idealan za svaku priliku i osobu

poklon vaučer

Pažljivo odabran poklon usrećuje i onog koji ga poklanja i onog kome je namenjen. Znamo koliko je teško odabrati pravi poklon, naročito ako se radi o osobi koju ne poznajete dovoljno, pa ne znate da li ćete pogoditi njen ukus, te ono što bi joj se svidelo.

Sve iz naše ponude može biti deo poklon vaučera. Vaše je da pogledate šta nudimo, odaberete shodno količini novca koji želite da izdvojite i pozovete nas na telefon ili naručite vaučer putem forme za poručivanje vaučera.

Izbećićete gužve i dileme, jer sa ovakvim poklonom nema greške. Bilo da kupujete poklon mlađoj ili stariijoj osobi, bliskoj ili poslovnoj prijateljici, masaže i opuštajući tretmani u našem centru za psiho-fizički odmor prijaju baš svima!

Uštedite vreme i novac i odaberite otmen i originalan poklon.

Naš centar Vam nudi širok spektar usluga kao mogućnost pravljenja individualnih paketa koji su prilagodljivi svačijem ukusu. Pored toga kod nas možete rezervisati tretmane za više osoba i na taj način nagraditi vaše zaposlene ili poslovne partnere.
Poklon vaučer je vaš odgovor na sve prilike, originalan poklon za venčanja, rođendane i godišnjice.

uslovi korišćenja

Klijent može da iskoristi svoj vaučer za više usluga u vrednosti vaučera, ili da doplati za dodatne usluge.

Ukoliko je kupljen vrednosni vaučer, moguće je iskoristiti sve aktuelne popuste.

Neiskorišćen novac se ne refundira. Poklon vaučer važi mesec dana od datuma kupovine (izuzev posebnih okolnosti).

poruči online

Ukoliko želite da izvršite ONLINE kupovinu vaučera neophodno je da precizno i tačno popunite sve dole navedene podatke u zavisnosti da li kupovinu vršite kao fizičko ili pravno lice. Nakon izvršene uplate, vaučer šaljemo elektronskim putem na Vašu email adresu. 

PODACI ZA ONLINE PLAĆANJE
NAZIV FIRME: H2O MED SPA CENTAR D.O.O. ŠABAC
BROJ RAČUNA: 160 – 534455 – 24