Upoznajte

NAŠE USLUGE

Terapija masažom

Masaža je jedan od najstarijih i najjednostavnijih načina lečenja. Ime potiče od arapske reči “Massa”, što znači dodir. Dodir je suština i osnova masaže. Za čoveka je dodir od bitne važnosti jer pruža sigurnost, toplinu, zadovoljstvo, ugodnost i vraća životnu snagu. U našem centru možete pronaći masažu za svačiji ukus i svaki problem.

Vaše je samo da izaberete jednu, a ostatak čarolije prepustite nama.

Cenovnik naših masažaCenovnik naših masaža

Nega tela

Dugogodišnje iskustvo koje posedujemo i rezultati koje kontinuirano postižemo uverili su nas da nega tela nije samo pitanje lepote, već i opšteg zdravlja. Pored brojnih renomiranih brendova čije tretmane koristimo i najmodernije tehnologije koju primenjujemo, ono što nas krasi je profesionalni i individualni pristup svakom klijentu koji nam ukaže poverenje. Naš tim koji čine terapeuti, personalni treneri i nutricionista ima zadatak da Vama pruži najbolje moguće rezultate u borbi sa celulitom, viškom masnih naslaga, lošim tonusom muskulature.

Zakaži besplatne konsultacijeZakaži besplatne konsultacije

Tretmani lica

Svakog dana koža lica izložena je različitim spoljnim uticajima. Vetar, kiša, sneg, sunce, grejanje tokom zime, ali i genetika i način ishrane i života mogu ubrzati starenje kože lica ili izazvati promene na njoj. Pravilna nega lica je izuzetno važna, jer je to jedini način da ga sačuvate, usporite starenje i održite kožu lica zategnutom, jedrom i lepom. Pored osnovnih higijenskog i biološkog tretmana, u ponudi imamo i specijalizovane tretmane najpoznatijih brendova Skeyndor i Ericson Laboratorie.

Zakaži besplatne konsultacijeZakaži besplatne konsultacije

Nega nokatne ploče

Nega noktiju podrazumeva mnogo više od lakiranja. Tu spadaju i oblikovanje, poliranje i zaštita nokatne ploče, te odstranjivanje i nega kože oko nokta. Svaki manikir i pedikir tretman podrazumeva i obaveznu zaštitu nokatne ploče. Nakon završene nege, vaša nokatna ploča postaje naše platno za slikanje najlepših dezena.

zakaži terminzakaži termin

Fizikalna terapija

U okviru lečenja oboljenja i povreda koštano-zglobnog i mišićnog sistema i njihovih posledica kod nas možete dobiti kvalitetnu i individualno planiranu fizikalnu terapiju i rehabilitaciju. U našem centru koristimo BTL aparate, jedne od vodećih svetskih kompanija proizvođača medicinske opreme.

  • Elektroterapija
  • Magnet
  • Shockwave
  • Kineziterapija
  • Laser
  • Ultrazvuk
  • Limfastim
  • Kinesio tape
Zakaži pregledZakaži pregled

Nutricionista

Program ili plan ishrane uključuje pregled nutricioniste uz mogućnost analize telesnog sastava na Inbody 770, konsultacijama i izradom individualne dijete.

Dobrog zdravlja bez pravilne ishrane nema i to je stav sa kojim se slažu svi. No, ono o čemu se retko razmislja je da ne postoji “univerzalni” jelovnik koji kod svakog daje iste rezultate.

Iskoristi popust

PAKETI USLUGA

Pauziraj obaveze
Mesec opuštanja
rsd8000mes
6x Relax 30min

2x Antistres 45min

Povedi dragu osobu
Spa vikend
rsd4000
2x relax 90min

30min sauna

Posveti se sebi
Mesec lepote
rsd6500mes
Higijenski tretman

Biološki tretman

Spa pedikir

Korekcija noktiju